Quan la música s’atura

La música és el que em mou. A casa meva sempre em diuen que quan m’escolten cantar o tararejar alguna cançó o agafar la guitarra i tocar és que tot està en ordre i tot em va bé. I no estan gens equivocats! Quan deixo de tenir música a dins meu i quan no tinc gens de ganes d’escoltar-ne i ni tan sols d’obrir la boca per a cantar una melodia, és que alguna cosa està passant.

raichelcat-orenetes-mp4_snapshot_00-53_2016-04-16_12-35-52

L’any 2016 ha estat un any curiós: ara me’l miro des de finals de desembre i em sembla que han passat moltes coses, tot i que la pitjor va ser a partir del setembre. El meu avi ja no hi és i la veritat és que era una persona molt especial i que sempre recordaré amb un gran somriure.

No m’ha agradat gens veure com se’n va algú tan proper, suposo que és una cosa que no m’havia passat mai i em va xocar i entristir molt i no em venia gens de gust cantar o tocar la guitarra… però m’hi mig obligava, no volia oblidar-me del que sempre m’ha fet estar tan contenta i, a part, em servia de teràpia.

Els mesos han anat passant i resulta que pràcticament no he escrit res en aquest bloc durant el 2016 – l’última entrada va ser la que tractava de diferents pel·lícules interessants que he vist -. Per tant, avui he decidit que us explicaria tot això que us he escrit, per tancar amb coherència l’any i intentar aclarir el perquè no m’he vist en cor d’explicar gaire res ni de parlar de música o d’altres temes.

Actualment estic en un grup musical, Serendip, on fem versions i ens ho passem molt i molt bé. Gràcies al grup he aconseguit que la música torni a sonar dins meu i també que em tornin les ganes de compartir cançons i de fer temes propis. Així que demà gravaré un tema molt especial i d’aquí a pocs dies el penjaré al canal de Raichel Cat. Si voleu escoltar-lo, en posaré l’enllaç a la pàgina de Facebook.

Una abraçada i espero que totes les coses difícils us ajudin a aprendre i a créixer tant com a mi. Ah! I moltíssimes gràcies per llegir-me i/o escoltar-me a través de les xarxes socials, em fa molt contenta veure que arribo a la gent i que hi ha persones com tu escoltant el que faig.

Quan la música s’atura… tinc comprovat que és perquè ve un aprenentatge.

Raquel.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s